Min favorittutgave i serien av Chaos kiter! Dette er den perfekte kiten for alle kitere som ønsker å utvikle seg i freestyle. Jeg var først skeptisk da jeg hørte at kiten var utstyrt med seks liner, men oppsettet er faktisk like enkelt som en kite med fire liner: Det går fire liner ut fra baren, og frontlinene deler seg øverst ved kiten. Så linene festes direkte på kiten (null bridles), altså like ”enkelt” som (eller enklere enn) en fireliners kite med bridles!

Med denne kiten får du direkte styring, en meget god unhooked performance, masse kraft til å poppe ut av vannflaten, og slakke liner når du skal ”passe” baren. Til tross for C-formen på kiten er vindspekteret stort. Noe av det jeg liker aller best er at jeg kan kjøre overrigget, og fortsatt gå for triks med en større kitestørrelse enn det jeg kunne gjort med andre kiter eller modeller.

Det finnes ulike festepunkter til linene, avhengig av kjørestil og ønskede egenskaper på kiten. Kiten er lett å relaunce, og den har det samme eksemplariske sikkerhetssystemet som de andre Cabrinhakitene på markedet. En fantastisk kite, som er mindre hardcore enn du tror!

Klikk her for å kjøpe!