Årets utgave av jentebrettet XO har en utrolig kul design, og skiller seg ut fra andre brett med dets mange farger og kule trykk. Før jeg prøvde brettet selv, så trodde jeg at de bra tingene med det skulle stoppe ca der. Jeg trodde at det skulle være kjedelig og altfor mykt til å passe min kjørestil. Men oi, så feil jeg tok!
For å passe oss jenter, som ofte er lavere enn guttene, er det kortere avstand mellom bindingene enn på de andre brettene. Jeg har ikke lagt merke til at jeg har stått litt for bredt med beina mine før, men nå som jeg har prøvd XO skjønner jeg at det faktisk er mye mer behagelig og mindre slitsomt å kite når beina dine står så nærme hverandre som de bør gjøre!
XO er også lettere enn de andre brettene, uten at det går ut over hvor stivt det er. Det ga meg en utrolig god pop når jeg gjorde unhooked triks, og det klarte å holde mye trykk i popen uten å gi etter. Jeg pleier vanligvis å bruke ganske lang tid på å bli kjent med nye brett, men dette “forsto” jeg nesten med en gang.
Det er lett å gå upwind med, og fungerer like godt som et nybegynner/allroundbrett som et freestylebrett.
Kort og godt så er XO et veldig morsomt og bra brett som passer alle jenter uansett nivå.

Klikk her for å kjøpe!