Urge lanserer et nytt og spennende wakeboard merke i Norge! Humanoid lager robuste brett i sin egen fabrikk i USA. De investerer i topp kvalitets materialer og bygger brettene for hånd (med hjelp av noen få maskiner). På denne måten får de full kontroll over hele byggeprosessen og får testet brettene samme dag som de blir laget. Se filmen fra fabrikken til humanoid:

Ny teamkjører

Sammen med dette nye merke presenterer vi også vår nyeste teamkjører; Jonas Sørlie. Jonas er en ung og lovende wakeboarder som i en alder av 16 år allerede har rukket å bli norgesmester! Jonas og Bjørge har vert i Tyrkia og testet de nye brettene og er veldig fornøyde. Se filmen de laget:

“Humanoid Huxtable er det beste brettet jeg har kjørt på. Jeg liker hvordan de har kombinert dype kanaler med god fleks i tuppene og stivt mellom bindingene. Dette gjør at jeg får solide kutt, stabile og myke landinger og frihet på elementer.”

Vi er veldig glade for å ha Jonas på teamet og gleder oss til å se utviklingen hans videre. Akkurat nå er han på verdenscup i Jordan og konkurrerer mot verdens beste wakeboard kjørere. Urge sitt wake team består nå av 1., 2. og 3. plassen fra NM i 2017 :D

Se vårt utvalg av Humanoid Wakeboards:

[vc_row type=”container” padding_top=”” padding_bottom=””][vc_column]

[/vc_column][/vc_row]

PS: Vi har nå oppdatert nettbutikken med et stort utvalg impactvester, hjelmer og drakter fra Mystic. Ta gjerne en titt ;)