Med et stort utvalg av flotte vester så kan det være lurt å lese vår lille guide før du bestiller

Hvilken vest er best? – Etter å ha testet alle vestene mange ganger og etter å ha fått tilbakemeldinger fra forskjellige kunder så er det klart at de forskjellige vestene vi har i butikken utfyller hverandre slik at du bare må finne den vesten som passer best for deg :) Både NP (neilpryde) og Mystic har svært god kvalitet og vi har opplevd veldig få reklamasjoner på disse vestene.

Kriterier

For å finne riktig vest så kan du bruke disse kriteriene:
  • Synlighet
  • Oppdrift
  • Comfort
Med utgangspunkt i at du bruker hoftetrapes som disse vestene er laget for.

Synlighet

https://urge.no/shop/vatdrakter-vester-tilbehor/np-impact-front-zip Denne impactvesten fra NP er vesten for deg som vil synes ute på vannet! Fargen ser kanskje litt ekstrem ut på bildet men ute på stranden og i vannet så er den veldig fin og gjør at du blir sett av passerende båter eller om du ligger å plasker ute på havet når du har mistet kiten din på offshore vind :/ Passformen er helt super for de fleste gutter og den har en glidelås som man ikke kan merke er der når man har den på. Oppdrift https://urge.no/shop/vatdrakter-vester-tilbehor/impactvest/mystic-block BLOCK impactvest fra Mystic gir mer oppdrift siden den har litt tykkere elementer. I forhold til vesten fra NP så har vesten større plass rundt brystkassa noe som også gjør at den i størrelsene Small og XS passer veldig godt til mange jenter. Selv om BLOCK har litt ekstra luft rundt brystkassa på slanke personer så er det ikke noe man vil merke noe til ute på vannet da vesten har romslige åpninger og sitter godt under trapeset. I tillegg til ekstra oppdrift velger mange denne vesten pga det nøytrale designet Comfort https://urge.no/shop/vatdrakter-vester-tilbehor/majestic-impact-vest Ny impactvest fra Mystic som tidligere het Majestic D3O. Pga storinnkjøp av denne vesten har vi klart å få ned prisen fra 1799 til kun 1399,-. Det er veldig jevnt mellom de tre vestene ovenfor men vi legger en knapp seier for comfort til MAJESTIC vesten fra Mystic. Passformen er svært behagelig og glidelås-fri løsning gjør at du vet at det ikke er noen ting som kan gå i stykker. Vesten passer best for atletiske personer og den krever bittelitt akrobatikk for å komme inn og ut men vesten er svært bevegelig så den har blitt lettere enn den tidligere Majestic D3O vesten. Når man har den på er den så lett at man ikke kan merke den. Fresh grå farge med tidløst design. Oppdrift 2 https://urge.no/shop/vatdrakter-vester-tilbehor/flytevest/np-high-hook For deg som virkelig vil ha oppdrift så tar vi med denne impactvesten som ikke egentlig er en impactvest men en godkjent CE Flytevest som også kan brukes i båt osv. Hvis man først skal kite med flytevest så er dette markedets beste flytevest tilpasset kite og windsurfing. Spesialdesignet av kitere og passer godt både med hofte og sittetrapes. Vesten har en løkke som man trer under kroken slik at vesten ikke sklir opp. Vesten finnes i Rød, Gul eller Sort.

Hvorfor bruke vest?

Med en vest så blir du mye tryggere ute på vannet enten du er proff eller nybegynner. Med alle de gode alternativene som finnes nå hvor alle vestene er veldig behagelige å ha på så er det ingen grunn til ikke å flyte bedre og være bedre rustet til å motstå harde landinger på vannet eller ufrivillige etter ufrivillige fall inne på land. Med en vest og ikke minst hjelm så tør man å kjøre hardere og hoppe høyere slik at man kan bli bedre til å kite. Anbefales :)